Presedintele FRF, Mircea Sandu, a discutat cu staff-ul sau in privinta ofertei primite de selectioner de la Unirea Urziceni, transmitandu-i acestuia ca nu poate antrena campioana Romaniei.

"Am discutat azi cu Ionut Lupescu si, din punctul de vedere al FRF, Razvan Lucescu nu poate antrena in paralel echipa nationala si Unirea Urziceni. Singura posibilitate este ca Razvan sa nu mai fie selectioner si nu cred ca isi doreste asta. I-am comunicat deja decizia noastra", a spus Mircea Sandu, luni, la GSP TV, potrivit NewsIn.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, dupa demisia lui Dan Petrescu, ca noul antrenor al echipei campioane va fi un strain care nu a mai lucrat niciodata in Romania, insa pana va veni acesta si-ar dori ca selectionerul Razvan Lucescu sa "ii ajute pe ialomiteni" in returul campionatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.