Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, ca echipa sa are sanse mari sa castige campionatul, deoarce dispune de cel mai puternic lot din Liga I, asta chiar daca moldovenii ocupa locul 6 la finalul turului, la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

"In mod corect, dupa valoarea lotului, FC Vaslui este indreptatita sa castige campionatul. Nu e ceva senzational, ci un lucru normal, fiindca Vasluiul tinde spre lucruri normale. De cativa ani investim, ne-am facut echipa, important e sa nu fim opriti. De ce noi, care investim an de an, sa nu ne gandim la acest lucru? Locul 6 nu ne face cinste, avem un lot valoros, care va fi intarit in aceasta iarna. Ne dorim mult mai mult de la actualul sezon", a spus Porumboiu, potrivit NewsIn.

Acesta a comentat in stilul caracteristic speculatiile despre o posibila cooptare in staff-ul clubului a lui Mihai Stoica: "Am o simpatie fata de el, insa fiecare e pe drumul lui. E si vremea de afara cu zapada si lapovita, asa ca drumul e deocamdata inchis".

In final, patronul moldovenilor a dorit sa transmita cateva ganduri pentru 2010. "Vreau o competitie corecta, fara ca cineva sa triseze. Sa lasam fotbalul fotbalistilor, iar cei care poseda arme albe sa le dea la muzee, pentru ca sportul sa primeze", a incheiat Porumboiu.

FC Vaslui se va reuni pe 9 ianuarie si va efectua vizita medicala la Iasi. Echipa pregatita de Marius Lacatus va face doua stagii de pregatire, primul la Goch (Germania), in perioada 11-22 ianuarie, iar cel de-al doilea in Antalya (Turcia), in perioada 27 ianuarie-9 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.