Internationalul englez a ajuns, luni, la Milano, pentru a se alatura echipei patronate de Silvio Berlusconi, unde va evolua in urmatoarele cinci luni sub forma de imprumut de la formatia americana LA Galaxy, informeaza site-ul oficial al clubului milanez.

Mijlocasul in varsta de 34 ani a mai activat la gruparea de pe San Siro in returul editiei trecute de campionat, fiind apreciat pentru evolutiile sale.

Beckham ar putea debuta la AC Milan in partida de pe teren propriu cu Genoa, programata miercuri, 6 ianuarie, in runda a 18-a din Serie A, informeaza NewsIn. Fostul jucator al lui Manchester United si Real Madrid a optat sa imbrace din nou tricoul echipei antrenate de Leonardo pentru a-si pastra sansele de a fi selectionat de Fabio Capello la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

De altfel, tehnicianul italian al nationalei Anglei a declarat, luni, ca va apela la serviciile lui Beckham, atat timp cat acesta din urma va fi pregatit fizic si psihic pentru a juca la o competitie de asemenea anvergura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.