Actualul presedinte al Federatiei Romane de Handbal (FRH), Cristian Gatu, a castigat din nou alegerile care au avut loc luni in cadrul Adunarii Generale a forului.

In primul tur al alegerilor au intrat Cristian Gatu, Mihai Marinescu si Marcel Licu, iar cel din urma a fost eliminat dupa ce a obtinut doar 30 de voturi din cele 131 posibile. Astfel, in turul 2 al alegerilor au participat Gatu si Marinescu, iar primul, care este presedintele FRH din 1996, a strans 77 de sufragii, spre deosebire de cele 54 ale contracandidatului sau, informeaza NewsIn.

Gatu are 64 de ani, iar ca jucator a evoluat la Steaua si Rapid, cu primii castigand CCE in 1977. Este dublu campion mondial cu echipa nationala (1970 si 1974), iar intre 1991 si 1993 a fost secretar de stat al Departamentului Sport din cadrul MTS.

In ceea ce priveste alegerile pentru cei doi vicepresedinti ai FRH, electorii au decis ca acestia sa fie Remus Draganescu (68 de voturi) si Valentin Samungi (77 de voturi). Primul a fost ales pentru sectiunea feminina din cadrul FRH, in timp ce al doilea se va ocupa de sectiunea masculina.

In continuare, membrii Adunarii Generale trebuie sa mai aleaga cei 14 membri ai CA al FRH, precum si pe cei care vor face parte din mai multe comisii ale forului. La Adunarea Generala a FRH participa toate structurile afiliate forului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.