Fundasul Dorel Stoica a ajuns la un acord cu oficialii formatiei Universitatea Craiova pentru rezilierea contractului si este liber sa isi caute echipa fara a putea insa semna cu vreo grupare din Romania, transmite NewsIn.

"Plec impacat doar pe jumatate, pentru ca au fost 4 ani si jumatate frumosi, am promovat cu Universitatea si am fost capitan, am trait momente deosebite, dar nu am reusit sa castig vreun trofeu sau sa evoluez in cupele europene. Ma simt capabil sa mai joc cel putin 6 ani la un nivel ridicat, am aceasta dorinta, mai ales ca am debutat in prima liga la 28 de ani. Voi alege dintre ofertele pe care le am din strainatate", a spus Stoica.

Fundasul are 31 de ani si a venit la Universitatea Craiova in anul 2005 de la FC Caracal. Jucatorul care a strans 4 selectii la echipa nationala se mai despartise o data de formatia din Banie la jumatatea lunii octombrie, dupa un diferend cu Adrian Mititelu, insa a revenit la gruparea alb-albastra dupa doar doua saptamani. Din cate se pare, motivul despartirii este salariul mare pe care jucatorul il avea la Craiova, aproximativ 480.000 de dolari pe sezon, el neacceptand nici micsorarea contractului.

In alta ordine de idei, Universitatea Craiova a mai anuntat ca pot pleca de la echipa fara nicio pretentie si Badoi, Soava si Vali Badea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.