Antrenorul brazilian al formatiei Bunyodkor, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca oficialii lui Juventus i-au propus functia de antrenor al echipei torineze, dar a precizat ca nu e interesat sa paraseasca banca tehnica a gruparii uzbece, informeaza Corriere dello Sport.
"Am primit o oferta concreta de la Juventus, dar le-am transmis ca sunt foarte multumit cu munca pe care o fac aici, la Bunyodkor. Am toate conditiile la acest club si nu sunt dispus sa parasesc Uzbekistanul, chiar daca voi fi curtat de marile echipe din Europa. Sunt in tara mea natala doar de cateva zile, dar deja imi este dor de Taskent si abia astept sa imi revad jucatorii. Pe 6 ianuarie voi fi prezent la reunirea lotului", a spus fostul tehnician al lui Chelsea, care castiga aproape 17 milioane de euro anual la actuala sa echipa.

Juventus, invinsa in ultimele doua meciuri din Serie A, de Bari, respectiv Catania, ocupa locul 3 in competitia interna, la 9 puncte de liderul Inter, iar antrenorul Ciro Ferrara este in pericol de a fi demis, potrivit NewsIn. Dupa ce formatia torineza a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor, conducatorii celei mai titrate echipe din campionatul italian l-au contactat pe selectionerul Rusiei, Guus Hiddink, pentru a prelua banca tehnica a clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.