Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat, duminica, ca echipa sa va trebui sa mentina seria rezultatelor bune si in retur pentru a castiga Liga I.

"Pentru a fi campioni, ne trebuie constanta de la inceputul returului si pana in ultima etapa. Nu mi-e frica de nicio echipa si nici de jocuri de culise cand vine vorba de lupta pentru titlu, ma tem doar de Dumnezeu. Pentru mine, cea mai mare deziluzie a fost punctul pe care l-am pierdut cu Astra Ploiesti, pentru ca poate conta enorm in economia luptei pentru campionat. Sper sa nu mai facem astfel de pasi gresiti", a spus Stoichita pentru NewsIn.

Intrebat ce parere are despre posibilitatea reducerii salariilor fotbalistilor cu pana 50 la suta, Stoichita a precizat: "Nu cred ca se poate face asta, dar pana la urma fotbalistii trebuie sa evolueze in orice conditii, pentru ca daca vor mai bine, trebuie sa joace si ei mai bine".

In ceea ce priveste campania de transferuri, Mihai Stoichita a afirmat ca inca nu s-a decis ce jucatori vor veni la Steaua: "Ce pot sa spun este ca singurul columbian care poate pleca de la Steaua este Dayro Moreno. Este inadaptabil, a venit si a spus ca nu mai poate sa stea in Romania, pentru ca nu se simte bine aici. I-am spus ca nu-i nicio problema, dar trebuie sa ia si clubul niste bani pe el, acum sa vedem ce se va intampla".

Altfel, Stoichita s-a referit si la plecarea lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni: "Este o veste proasta, il iubesc pe Dan si sper ca plecarea lui sa nu faca loc la neaveniti. Tehnicienii romani au obtinut performante si au dus echipele sus. Altfel joaca acum FC Vaslui, FC Brasov, FC Timisoara, Gaz Metan Medias, Otelul Galati, Politehnica Iasi sau Gloria Bistrita. CFR Cluj a fost o echipa a carei fundatie a fost construita de Paszkany, Muresan si Andone. Cred ca, in curand, scoala romaneasca de antrenorat va ajunge sa insemne ce a insemnat scoala de antrenorat sarbeasca in urma cu niste ani".

Tehnicianul ros-albastrilor nu a dorit sa comenteze declaratiile lui Cristiano Bergodi, care a spus ca a avut meciuri mai grele decat el atunci cand a fost la Steaua, dar si ca avea curaj sa foloseasca mai multi jucatori tineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.