Dan Petrescu a demisionat din functia de antrenor principal al campioanei Romaniei, Unirea Urziceni, iar in urmatoarele zile isi va rezilia contractul cu formatia ialomiteana, ajungand deja la un acord cu conducerea in acest sens, au declarat, sambata, pentru NewsIn, surse din cadrul clubului.

"Are oferte mult mai bune si poate era normal pe undeva sa plece odata si odata", a afirmat sursa citata.

Si managerul general Mihai Stoica a confirmat despartirea de Petrescu. "Petrescu si-a reziliat contractul, eu nu", a spus Stoica, la Realitatea.

Unirea Urziceni va anunta in zilele urmatoare, printr-un comunicat, decizia lui Dan Petrescu, iar pana la finalul anului oficialii incearca sa aduca un nou tehnician.

Conform Realitatea TV, Petrescu a decis sa incheie colaborarea cu clubulul ialomitean dupa o cearta cu patronul Dumitru Bucsaru, care nu i-a garantat mentinerea lotului actual, iar conducerea incearca sa-l angajeze pe selectionerul Razvan Lucescu.

Dan Petrescu a preluat Unirea Urziceni in 2006, iar de atunci a reusit o calificarea in Liga Europa, o calificare in finala Cupei Romaniei si a castigat titlul de campioana in 2009. Fostul international in varsta de 42 de ani a condus gruparea din Baragan in 110 meciuri in Liga I, inregistrand 56 de victorii, 32 de remize si 22 de esecuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.