Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, sambata, ca nu exista nicio posibilitate ca Razvan Lucescu sa antreneze concomitent nationala Romaniei si echipa Unirea Urziceni, intrucat contractul incheiat cu FRF ii interzice categoric acest lucru.

"Stiu ca Dan Petrescu isi va rezilia contractul cu Unirea Urziceni, ma asteptam la acest lucru, dar nu se pune problema ca inlocuitorul sau sa fie Razvan Lucescu. Selectionerul Romaniei are un contract ferm si nu se pune problema sa pregateasca in acelasi timp si Unirea Urziceni, si prima reprezentativa. Nu exista nicio posibilitate de reziliere a contractului pe care Razvan l-a incheiat cu FRF numai pentru ca el sa antreneze Unirea", a spus Lupescu pentru NewsIn.

Dan Petrescu a demisionat, sambata, din functia de antrenor principal al campioanei Romaniei, Unirea Urziceni, iar luni isi va rezilia contractul cu formatia ialomiteana. "Are oferte mult mai bune, din Rusia si Arabia Saudita, si poate era normal pe undeva sa plece odata si odata", au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul clubului ialomitean.

Conform Realitatea TV, Petrescu a decis sa incheie colaborarea cu gruparea ialomiteana in urma unei dispute cu patronul Dumitru Bucsaru, care nu i-a garantat mentinerea lotului actual, iar conducerea incearca sa-l angajeze pe selectionerul Razvan Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.