Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a inteles in privinta unui acord valabil pentru sezonul 2010 cu oficialii noii echipe din Marele Circ Mercedes GP, potrivit cotidianului german Bild.

Sursa citata a scris ca germanul, care a devenit campion cand a concurat pentru Benetton si Ferrari, a si semnat contractul cu noua echipa din Formula 1, el fiind retras din competitie din 2006. De atunci pana in prezent el a fost colaborator al lui Ferrari.

Michael Schumacher, care in ianuarie va implini 41 de ani, va castiga in sezonul 2010 un salariu de 7 milioane de euro si urmeaza sa fie coleg cu compatriotul sau, Nico Rosberg, relateaza NewsIn.

Fostul campion mondial a fost aproape de o revenire in Formula 1 la scuderia Ferrari, in locul brazilianul Felipe Massa, dar nu a putut concura din cauza unei accidentari pe care a suferit-o in urma unui accident de motocicleta.

La Mercede, el va colabora din nou cu Ross Brawn, cu care a mai lucrat la Benetton si Ferrari. Brawn a detinut in sezonul trecut echipa Brawn GP, care a castigat titlul mondial atat la constructori, cat si la piloti, prin Jenson Button.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.