Internationalul roman al lui FC Porto, Cristian Sapunaru, ar putea fi suspendat trei ani de Liga portugheza dupa ce la finalul meciului cu Benfica a batut un om de ordine, informeaza presa lusitana.

Presa a dezvaluit ca imediat dupa finalul partidei cu Benfica, pierduta de Porto, scor 0-1, Sapunaru si coechipierul sau Hulk au avut un conflict cu un om de ordine de la stadionul Da Luz si l-au lovit pe acesta. Se pare ca incidentul a fost surprins de camerele video ale arenei din Lisabona si ar constitui o proba concreta pentru suspendarea celor doi, informeaza NewsIn.

Conform regulamentului, in cazul in care un oficial sau un jucator loveste o persoana participanta la competitia respectiva, acesta risca o suspendare de la 6 luni la 3 ani, dar si amenda cuprinsa intre 2.500 si 7.500 de euro. Daca, persoana agresata prezinta rani grave, atunci, suspendare poate ajunge pana la 6 ani si 25.000 de euro amenda.

Totusi, in cazul in care se va dovedi ca cei doi nu au facut decat sa raspunda la o agresiune, atunci sanctiunea este mult mai mica, de la doua la sase meciuri si o amenda cuprinsa intre 1.250 si 12.500 de euro.

Internationalul roman in varsta de 25 de ani a mai fost implicat intr-un conflict asemanator in urma cu o luna, atunci cand la revenirea nationalei din Polonia, a bruscat un jurnalist. FRF a decis sa-l suspende pe Sapunaru pentru doua meciuri si l-a amendat cu 1.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.