Comitetul Executiv al FRF a decis ca toate cluburile sa poate diminua salariile fotbalistilor cu pana la 50% in urmatorul an, din cauza problemelor economice cu care se confrunta in aceasta perioada.

Cluburile din primul esalon au propus, prin vocea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, ca sa fie introdus un astfel de paragraf in regulamentul FRF, deoarece nu mai pot achita salariile.

Astfel, membrii CEx au decis ca toate formatiile sa poata reduce salariile fotbalistilor cu pana la 50% in perioada 21 decembrie 2009-21 decembrie 2010, relateaza NewsIn.

"La propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal, membrii Comitetului Executiv al FRF au fost de acord sa asocieze criza economica, ce se manifesta la nivel national si mondial, cu situatia de forta majora. In atare conditii, s-a decis ca toate cluburile din Romania, indiferent de nivelul la care activeaza, sa aiba posibilitatea de a reduce unilateral drepturile financiare cuvenite jucatorilor cu cel mult 50 la suta, pentru o perioada maxima de un an, 21 decembrie 2009 - 21 decembrie 2010", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Majoritatea cluburilor din primele doua esaloane se confrunta cu mari probleme financiare in aceasta perioada, avand restante catre jucatori in ultimele doua sau chiar trei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.