Mijlocasul roman Daniel Pancu va semna zilele viitoare un contract valabil pana la 30 iunie 2011 cu vicecampioana Bulgariei, TSKA Sofia, unde il va avea coleg pe Florentin Petre, a declarat, luni, agentiei NewsIn, agentul FIFA Victor Becali.

"Daniel Pancu va juca pentru TSKA Sofia pana in 2011, va semna un contract pe un an si jumatate, in cateva zile vom parafa contractul", a spus Becali, care in urma cu o saptamana preciza ca intre cele doua parti exista doar un acord verbal.

Pancu va fi coechipier la formatia bulgara cu Florentin Petre, alaturi de care a evoluat timp de un un an si jumatate la gruparea Terek Groznii. Presa din Bulgaria a anuntat la randul ei ca cei doi vor evolua impreuna din retur la formatia din Sofia.

Fotbalistul in varsta de 32 de ani este liber de contract dupa ce si-a incheiat intelegerea cu Terek si a inceput negocierile cu TSKA acum doua saptamani.

TSKA Sofia ocupa locul secund in clasamentul primei divizii bulgare dupa finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanta de liderul Litex Loveci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.