Jucatorul lui Dallas Mavericks, Dirk Nowitzki, l-a lovit cu cotul in gura pe Carl Landry de la Houston Rockets, care si-a pierdut trei dinti in urma impactului, in timp ce germanul a avut nevoie de trei puncte de sutura, informeaza cotidianul AS.

Dupa impact, care a survenit in urma unei patrunderi a lui Nowitzki, cei doi au cazut, iar Landry a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri, relateaza NewsIn.

Nowitzki, care in prealabil a fost faultat de Landry, a ramas pe teren pentru a executa cele doua aruncari libere dictate de arbitri, folosindu-si mana stanga, dupa care a fost dus la vestiare unde rana de la cotul drept a fost cusuta. Nici Nowitzki nu a mai putut continua meciul, pierdut de echipa sa cu scorul de 108-116.

Radiografia facuta la cot ulterior nu a relevat vreo problema mai grava, dar germanul este incert pentru urmatorul meci, cu Cleveland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.