Fundasul englez Sol Campbell a dat in judecata fostul sau club, Portsmouth, pentru ca nu si-a primit toti banii prevazuti in contract si cere daune in valoare de un milion de lire sterline, informeza cotidianul The Sun.

Campbell a fost capitanul celor de la Portsmouth si avea un salariu de 90.000 de lire sterline pe saptamana, el parasind echipa in luna iulie a acestui an.

Din cate se pare, jucatorul in varsta de 35 de ani nu a primit din partea clubului anumite bonusuri si a decis sa deschida o actiune in instanta, in conditiile in care formatia se afla deja foarte aproape de faliment, avand datorii de peste 35 de milioane de lire, relateaza NewsIn.

Cei de la Portsmouth sustin ca nu mai trebuie sa ii plateasca nimic lui Campbell, iar avocatii clubului vor verifica atent contractul acestuia pentru a putea demonstra acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.