Vicepresedintele clubului Politehnica Iasi, Pavel Hodea, a declarat ca jucatorii Cristi Bratu si Cornel Buta au fost pusi pe lista de transferuri, cei doi fiind anuntati sa-si caute echipe, transmite NewsIn.

"Situatia este clara in privinta jucatorilor de care ne vom departi in aceasta iarna. Nu vom mai conta pe slovenii Bersnjak si Pecnik, care plecasera deja acasa inainte de finalul turului, cei doi fiind anuntati sa-si caute echipe. Cornel Buta si Cristi Bratu, doi dintre jucatorii trecuti de 30 de ani, au fost si ei anuntati ca nu mai fac parte din planurile noastre in retur", a spus Hodea.

Oficialul iesean a mai adaugat ca mai sunt si alti jucatori pe picior de plecare. "Croitoru, Viorel Frunza si Balde sunt la final de contract si nu le vom prelungi angajamentele, in timp ce Paul Tincu va pleca la o echipa din liga secunda, sub forma de imprumut. Mai sunt jucatori care ar putea pleca in aceasta pauza competitionala, dar nu este nimic sigur pana nu aflam pe cine aducem. In functie de transferurile pe care le vom reusi, vom anunta daca va mai pleca cineva sau nu", a afirmat Hodea.

Conducatorul moldovenilor a mentionat ca jucatorii pusi pe lista de transferuri aflati sub contract cu Poli se pot intoarce la Iasi in cazul in care nu-si vor gasi angajamente, insa doar la echipa a doua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.