Steaua a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu formatia olandeza Twente Enschede, intr-un meci din ultima etapa a Grupei H a Ligii Europa, la care nu au fost prezenti decat aproximativ 800 de spectatori, dintre care 500 de fani ai oaspetilor.

Primul gol a venit in minutul 18 cand Banel Nicolita a pasat de la 17 metri lateral stanga printre doi adversari, iar Kapetanos a profitat de indecizia portarului si a marcat de la marginea careului mic, relateaza NewsIn.

1-1, min. 35: Ronnie Stam a sutat puternic, de la aproximativ 25 de metri, dar mingea fost deviata de Ghionea spre stanga, surprinzandu-l pe Zapata, care nu a mai reusit sa se opuna.

In celelalte cinci jocuri disputate in cadrul Grupei H, Steaua a inregistrat urmatoarele rezultate: 0-0 (a) si 1-1 (d) cu Serif Tiraspol, 0-1 (a) si 1-3 (d) cu Fenerbahce si 0-0 (d) cu Twente.

La meci nu au asistat decat aproximativ 300 de suporteri stelisti, inregistrandu-se cea mai mica asistenta din istorie la un meci oficial al Stelei pe teren propriu. Chiar si asa, o parte dintre ei a continuat scandarile impotriva patronului Gigi Becali, in special in prima parte a partidei. De altfel, fanii ros-albastrii au fost depasiti numeric de olandezi, care au venit la Bucuresti in numar de 500.

Din cauza problemelor de lot, Mihai Stoichita nu a avut pe banca de rezerve decat cinci jucatori, Tatarusanu, Ochirosii, Dayro Moreno, Ninu si Onicas. Tehnicianul nu a putut conta, din diverse motive, pe Plesan, Baciu, Stancu, Surdu, Petre Marin sau Ovidiu Petre.

Grecul Pantelis Kapetanos a ajuns la golul cu numarul 13 in toate competitiile in aces sezon dupa reusita din meciul cu Twente, si al doilea marcat in grupele Ligii Europa. Alte 9 au fost marcate in campionat, acolo unde este golgheter dupa finalul turului, iar doua in Cupa Romaniei.

In al doilea meci disputat joi in Grupa H, Fenerbahce s-a impus, pe teren propriu, in fata campioanei Moldovei, Serif Tiraspol, scor 1-0. In urma disputarii celor sase etape, clasamentul final al grupei arata astfel: 1. FENERBAHCE 15p. 2. TWENTE 8p 3. Serif 5p 4. Steaua 4p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.