Cosmin Contra revine in Italia. Nu se stie inca daca la AS Roma sau Milan, pentru ca perioada de transferuri e inca la inceput (se termina pe 31 august), dar, oricum, fundasul roman este pe lista de prioritati a celor doua cluburi. Contra s-ar transfera gratis pentru ca Atletico Madrid i-a promis deja ca nu il va impiedica sa plece, avand in vedere ca noul antrenor Carlos Bianchi nu il considera un jucator important pentru echipa. La Roma ar veni pentru a-l inlocui pe Amantino Mancini, care va fi vandut Interului sau Juventusului.

La Milan, Contra este dorit in rolul lui Cafu, dar nu pentru ca acesta ar pleca, ci pentru ca au nevoie de un inlocuitor in cazul in care fundasul de 35 de ani s-ar accidenta. E drept ca din ianuarie va veni pe acelasi post un alt brazilian, Cicinho, dar Contra ar putea fi folosit imediat. Romanul are deja la activ 27 de prezente sub tricoul "diavolilor rosii" si doua goluri: cu Inter si Verona. El a fost vandut dupa incidentul de la Trieste, cand s-a luat la bataie cu Edgar Davids, atunci la Juventus. Cu toate acestea, in Italia Cosmin a lasat o buna impresie, desi nu era considerat tocmai un jucator fenomenal.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.