Elevii lui Dorinel Munteanu vor disputa al treilea tur al Cupei Intertoto contra formatiei AS Saint-Etienne.

Calificarea istorica a CFR-ului in turul trei al Cupei UEFA Intertoto, in defavoarea mult mai titratei echipe spaniole Athletic Bilbao, a dinamizat fotbalul clujean. Pe linga euforia generata in rindul suporterilor, care au dansat in fintinile arteziene din centrul orasului, oficialii echipei care acum trei ani juca in Divizia C trag sperante la virful ierarhiei interne, dar si la continuarea traseului european.

La sfirsitul saptaminii, Dorinel Munteanu si compania, carora li s-a alaturat de ieri oficial si fostul portar al Stelei, Martin Tudor, vor juca prima mansa a turului trei in compania francezilor de la AS Saint-Etienne. Echipa din Hexagon s-a calificat, duminica seara, in dauna elvetienilor de la Neuchatel Xamax. Eliminarea surprinzatoare a bascilor de catre clujeni le-a ridicat astfel cota romanilor. "Vom avea de disputat inca un tur dificil in compania lui CFR Cluj, care a eliminat pe Athletic Bilbao", a precizat pentru site-ul oficial al gruparii tehnicianului lui Saint-Etienne, Elie Baup.

Pe de alta parte, a doua echipa romaneasca prezenta in Cupa Intertoto, Gloria Bistrita, a fost eliminata de mai putin cunoscuta formatie croata, Slaven Belupo. In fata a 1.500 de spectatori, elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au pierdut cu 0-1, dupa ce in prima mansa, in Croatia, fusesera infrinti cu 2-3. Bistritenii au pierdut, astfel, sansa de a juca impotriva spaniolilor de la Deportivo La Coruna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.