Mijlocasul lui Dinamo, Ianis Zicu, a declarat ca regreta decizia de a-si depune saptamana trecuta memoriu pentru a deveni jucator liber si vrea ca in viitor sa-si continue cariera sub culorile clubului alb-rosu, informeaza site-ul oficial al gruparii din Stefan cel Mare.

"Pe fondul unor insatisfactii legate de evolutiile mele, am fost influentat negativ si am luat o hotarare gresita. Regret pasul pe care l-am facut saptamana trecuta. Nu este normal sa cer sa devin jucator liber dupa tot ce a facut Dinamo pentru mine. Toti putem gresi in viata, important este sa ne trezim la timp pentru a putea indrepta lucrurile. In aceasta dimineata mi-am retras memoriul, iar acum ma gandesc doar la meciul cu Panathinaikos. L-am anuntat deja pe presedintele Nicolae Badea, iar opinia publica si suporterii trebuie sa stie ca vreau sa-mi continui cariera la Dinamo", a declarat Zicu, potrivit NewsIn.

Saptamana trecuta, fotbalistul lui Dinamo si-a depus memoriu la Liga Profesionista de Fotbal pentru a deveni jucator liber si a-si recupera restantele salariale pe care clubul le are la el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.