Fundasul Cristian Chivu a declarat ca doreste sa ramana la AS Roma si nu este interesat de un transfer la formatia AC Milan, a anuntat agentia Calciomercato, citand cotidianul "Corriere dello Sport". "Ancelotti ma vrea la Milan? Nu, multumesc, viitorul meu este la Roma. Vom redeveni o echipa puternica, deoarece avem un lot valoros. Sunt sigur ca putem prinde un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor", a declarat Chivu.
Internationalul roman a spus ca trece printr-o perioada dificila, dar va reveni abia cand va fi refacut complet. "Am incercat sa revin mai repede dupa accidentare, dar acest lucru a ingreunat situatia. Acum voi juca abia cand voi fi refacut complet. Vreau sa le multumesc suporterilor care cred in mine", a spus fundasul roman.

Chivu crede ca situatia Romei este dificila pentru ca a schimbat trei antrenori intr-o perioada scurta de timp. "Sa schimbi trei antrenori nu este un lucru usor, dar Luigi Del Neri este cel mai potrivit sa ne scoata din aceasta pasa neagra. Cred ca Fabio Capello a avut motivele sale pentru a pleca la Juventus si tin sa-i multumesc pentru tot ce a facut. Egipteanul Mido sper sa convinga cat mai curand. Este un jucator important, care a castigat un titlu de campion al Olandei cu Ajax Amsterdam", a spus Chivu.

Cristian Chivu a fost supus, pe 26 noiembrie, unei noi interventii chirurgicale, in urma careia i s-a introdus o tija, deoarece osul nu s-a sudat dupa prima operatie. Internationalul roman, care in acest sezon a evoluat numai in repriza a doua a partidei cu Bayer Leverkusen din etapa a IV-a a Ligii Campionilor, s-a accidentat pe 23 iunie la degetul mic de la piciorul drept.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.