Tehnicianul Vasile Stanga a fost validat, marti, de Comitetul Director al Federatiei Romane de Handbal in functia de selectioner al echipei nationale masculine dupa plecarea lui Petru Ghervan, a declarat, agentiei NewsIn, presedintele FRH, Cristian Gatu.

"Stanga a fost validat azi, iar in zilele urmatoare vom purta o discutie cu el pentru semnarea contractului si stabilirea obiectivelor. Apoi isi va intra in atributii", a spus Gatu, conform NewsIn.

Stanga (52 de ani) a confirmat, marti, pentru agentia NewsIn, ca a ajuns la un acord cu oficialii FRH pentru a prelua nationala, iar de la 1 ianuarie "imi voi intra in paine".

Actualmente la formatia Energia Pandurii Targu Jiu, tehnicianul a precizat ca va ramane la echipa de club pana la finalul sezonului, dupa care se va ocupa exclusiv de prima reprezentativa.

Echipa nationala a Romaniei a ramas fara selectioner dupa ce Petru Ghervan, numit in locul lui Aihan Omer, suspendat de EHF, a renuntat la postul sau din cauza unor probleme medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.