Marius Avram, fiul presedintelui CCA, Vasile Avram, a fost desemnat, marti, cel mai bun arbitru central al anului 2009 in Romania, pe baza voturilor arbitrilor si observatorilor, cu ocazia unei gale care a avut loc la Casa Fotbalului.

Centralul bucurestean a condus 20 meciuri in 2009, avand prestatii apreciate de oamenii din fotbal, iar luna trecuta a fost anuntat ca va figura pe lista arbitrilor FIFA de la 1 ianuarie 2010, relateaza NewsIn. Cele mai importante jocuri conduse de fiul presedintelui CCA sunt CFR Cluj-Unirea Urziceni (1 august), FC Timisoara-Rapid (14 august) si CFR Cluj-FC Timisoara (25 octombrie).

Pe pozitia secunda in clasamentul CCA se afla trei centrali, aradeanul Ovidiu Hategan, valceanul Augustus Constantin si bucuresteanul Alexandru Deaconu, in timp ce pe locul 3 se afla Teodor Craciunescu, Sebastian Coltescu si Robert Dumitru.

Cel mai bun arbitru asistent roman a fost desemnat constanteanul Aurel Onita (40 de ani), care se afla pe lista FIFA din anul 2004, iar in acest an a facut echipa cu Alexandru Tudor si Cristian Nica la meciurile internationale.

Locul secund este ocupat de trei arbitri, Cristian Nica, Octavian Sovre si Adrian Vidan, in timp ce pe trei se afla Zoltan Szekely, Ionel Popa si Ioan Onicas.

In ceea ce priveste arbitrajul feminin, Cristina Dociorman a ocupat prima pozitie in topul CCA pentru centrali, urmata de Teodora Albon si Cristina Ionescu-Babadac, iar Monica Rigo a fost desemnata cel mai bun arbitru asistent. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat Carmen Neagu si Irina Mart.

Potrivit Gsp, festivitatea de premiere va avea loc azi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.