Fundasul echipei Ajax Amsterdam, George Ogararu, care ar putea ajunge din nou la Steaua in aceasta iarna, a postat pe site-ul sau un mesaj prin care ii intreaba pe fanii ros-albastrii daca ar fi bine sau nu sa revina in Ghencea.

"Dragii mei suporteri stelisti, intotdeauna am tinut cont de parerea voastra. Va rog sa ma credeti, anul trecut m-am intors la Steaua datorita mesajelor pe care voi mi le-ati trimis. Acum sunt pus, inca o data, in situatia de a alege. Lasand la o parte experienta personala traita in sezonul trecut, as vrea sa cunosc raspunsul vostru sincer la urmatoarea intrebare: ar fi potrivit sa ma intorc acum acasa?", scrie Ogararu, pe blogul sau.

George Ogararu a ajuns la Ajax Amsterdam de la Steaua, dar in sezonul trecut a fost imprumutat la formatia din Ghencea. Steaua avea optiune de cumparare pentru jucator, dar acesta s-a intors la olandezi pentru ca nu l-a multumit pe patronul Gigi Becali cu prestatiile sale.

In acest sezon nu a evoluat deloc pentru formatia antrenata de Martin Jol si ar putea reveni la gruparea bucuresteana, tot sub forma de imprumut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.