Mijlocasul echipei Girondins Bordeaux, Yoann Gourcuff, a fost desemnat cel mai bun jucator francez al anului 2009, intr-o ancheta efectuata de revista France Football, informeaza L'Equipe.

Juriul care a desemnat cel mai bun jucator din Franta a fost format din 34 de judecatori, iar 33 dintre acestia l-au numit pe Gourcuff pe primul loc.

Mijlocasul lui Bordeaux i-a depasi in clament pe Nicolas Anelka, Hugo Lloris si Thiery Henry, in timp ce castigatorul de anul trecut, Franck Ribery, care nu a evoluat foarte mult din cauza unor accidentari, s-a clasat abia pe pozitia a 5-a, relateaza NewsIn.

Girondins Bordeaux a dat castigatorul si la sectiunea "cel mai bun antrenor al anului", Laurent Blanc fiind ales la randul sau cu majoritate de voturi, cu 112 puncte din 120 posibile. Tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, a ocupat pozitia secunda, in timp ce ultimul loc al podiumului a fost cucerit de antrenorul lu Lorient, Christian Gourcuff.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.