Mijlocasul brazilian al lui Juventus Torino, Felipe Melo, a primit, luni, premiul "Bidonul de Aur", care ii revine anual celui mai slab jucator din Serie A, informeaza Corriere dello Sport.

Postul de radio italian Catersport a dat publicitatii numele celor 10 jucatori desemnati de fani ca fiind deceptiile actualului sezon.

Astfel, internationalul brazilian Felipe Melo, cumparat in vara de la Fiorentina pentru aproximativ 25 de milioane de euro, a primit 22,87% din voturi si a castigat "marele premiu". Acesta a fost urmat in top de mijlocasul portughez al lui Inter Milano, Ricardo Quaresma, "Bidonul de Aur" de anul trecut, si de colegul sau de la Juventus, Tiago, relateaza NewsIn.

De asemenea, jucatorii lui AC Milan, Dida, Huntelaar si Ronaldinho, figureaza in clasamentul care desemneaza cei mai slabi jucatori din Serie A in acest an.

De-a lungul anilor, "Bidonul de Aur" le-a revenit unor fotbalisti precum Rivaldo, Vieri sau Adriano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.