Mijlocasul roman Daniel Pancu a ajuns la un acord verbal cu oficialii gruparii TSKA Sofia pentru un transfer, iar in urmatoarea perioada se va deplasa in capitala Bulgariei pentru a-si negocia contractul, a declarat agentiei NewsIn, agentul FIFA, Victor Becali.

"Daniel Pancu s-a inteles cu TSKA si urmeaza sa mergem in Bulgaria pentru a negocia termenii transferului. Nu pot sa dau mai multe detalii deocamdata", a spus Becali.

Pancu (32 de ani) si-a incheiat la finalul lunii noiembrie contractul cu formatia rusa Terek Groznii, la care a evoluat in doua sezoane, si ar putea deveni al doilea jucator din lotul celor de la TSKA, dupa ce Florntin Petre a semnat, saptamana trecuta, un contract valabil un sezon si jumatate.

Presa bulgara a mai dezvaluit ca oficialii din Sofia incearca sa il transfere si pe Eugen Trica, insa mutarea nu este posibila in acest sezon deoarece actualul mijlocas al Universitatii Craiova s-ar afla la a treia legitimare intr-un an competitional, iar regulamentul nu ii permite.

TSKA Sofia ocupa locul secund in clasamentul primei divizii bulgare dupa finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanta de liderul Litex Loveci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.