Pilotul italian Jarno Trulii si finlandezul Heikki Kovalainen vor concura din sezonul 2010 pentru noua echipa de Formula 1 Lotus, informeaza editia online a BBC.

Trulli a fost in sezonul trecut la Toyota, in timp ce Kovalainen a ramas fara post dupa ce Jenson Button a semnat cu McLaren. Cei doi piloti au semnat contracte valabile cate trei ani, iar Fairuz Fauzy, din Malaezia, va fi pilotul de rezerva, relateaza NewsIn.

"Echipa a aratat seriozitate si vrem sa fim una dintre cele care se vor lupta pentru titlu. Trulli are multa experienta, iar Heikki este tanar, dar a aratat ca este un pilot foarte valoros", a spus seful echipei Lotus, Tony Fernandes.

"Suntem una dintre echipele noi, asa ca trebuie sa castigam respectul adversarilor. Vrem sa fim cea mai buna echipa care va concura din acest sezon. Sistemul de punctaj s-a schimbat, iar eu vreau sa fiu in primii zece", a spus Trulli.

Lotus F1, care este una din cele cinci echipe noi in viitorul sezon, va avea un buget de 55 de milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.