Fostul antrenor al lui Dinamo este hotarat sa-i dea in judecata pe actionarii din Stefan cel Mare, pentru a-si recupera banii pe trei luni de contract la Dinamo.

"N-am de gand sa renunt. Din pacate, Borcea oboseste cand vine vorba sa plateasca! Are un comportament incorect. N-am intalnit niciodata un personaj atat de josnic! In viata mea n-am intalnit un om cu atata lipsa de caracter! Nu conteaza cati bani sunt la mijloc. Este vorba despre un principiu", a declarat Bonetti, potrivit gsp.ro.

De cealalata parte, directorul executiv al lui Dinamo se apara de acuzatiile lui Bonetti afirmand ca l-a cules de pe strazi: "Bonetti nu zice si faptul ca l-am luat de pe strada? De ce nu spune si de perioadele in care ii dadeam bani? I-am luat mereu apararea. Dupa Liberec, toate injuraturile eu le-am primit. Acum, sa-l plateasca aia cu care zice ca se intelege bine", mai scrie Gazeta Sporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.