Gloria Bistrita si Rapid au terminat vineri la egalitate, scor 1-1, in etapa a 17-a a Ligii I, meci in care bistritenii au ratat o lovitura de la 11 metri, iar giulestenii au avut un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid

  • Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 38: Ovidiu Herea a transformat fara emotii o lovitura de la 11 metri, obtinuta de Stefan Grigorie, dupa un duel cu Dinu Sanmartean
1-1, min. 57: Bornescu a degajat gresit o minge din propriul careu, iar balonul a ajuns la Keita, care l-a driblat pe Marius Constantin si a sutat de la 16 metri.

In primele minute ale jocului, Achim s-a accidentat dupa un contact mai dur cu unul dintre jucatorii Rapidului si nu a mai putut continua, iar antrenorul Florin Halagian a fost nevoit sa il schimbe cu Saceanu.

In minutul 38, Dinu Sanmartean a avut un duel in propriu careu cu Stefan Grigorie, in urma caruia arbitrul Teodor Craciunescu a acordat lovitura de pedeapsa, chiar daca reluarile tv au aratat ca rapidistul a atins balonul cu mana inainte sa fie faultat. Penalty-ul a fost transformat ulterior fara emotii de Ovidiu Herea.

Imediat dupa startul reprizei secunde, Coroian a fost angajat in careul Rapidului si a fost impins cu umarul de Marius Constantin, Craciunescu acordand un penalty si pentru bistriteni. Lovitura de pedeapsa a fost executata de Hora, dar a acesta a trimis in bara.

A urmat ca in minutul 90+2, singur cu Albut, Grigorie a reusit sa inscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Reluarile au aratat ca rapidistul se afla in pozitie regulamentara, iar golul a fost anulat incorect.

  • Antrenorul Rapidului, suspendat pentru acest joc

Nicolae Manea, a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a LPF, dupa ce a fost eliminat la meciul cu FC Brasov.

Jucatorii Rapidului Cesar dos Santos "Cesinha" si Ricardo Fernandes au revenit ca titulari in tricoul alb-visiniilor dupa o pauza de 12 etape, ei fiind ultima data in primul "11" la meciul cu Astra Ploiesti, din runda a 5-a, scor 1-3.

Pana in prezent au avut loc 38 de meciuri in Liga I intre cele doua formatii, dintre care 29 au fost castigate de Rapid, 5 de Gloria, iar alte 4 au fost remize. Ardelenii nu au mai reusit sa se impuna in fata bucurestenilor de peste 4 ani, ultimul succes inregistrandu-se la data de 6 noiembrie 2005, atunci cand Gloria castiga cu scorul de 2-1.

In urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 2 in clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Timisoara, CFR Cluj, Unirea Urziceni si Steaua, care au insa un meci mai putin disputat, in timp ce Gloria Bistrita si-a pastrat pozitia a 17-a, cu 14 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.