Forul european de fotbal a decis ca orasele ucrainene Kiev, Donetk, Lvov si Harkov sa gazduiasca partide de la Campionatul European din 2012, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Kiev a fost confirmat ca oras gazda inca din timpul CEx care a avut loc in Bucuresti, iar UEFA a decis ca acolo sa se dispute si finala EURO 2012. Celelalte trei orase ucrainene unde vor avea loc meciuri sunt Donetk, Lvov si Harkov, relateaza NewsIn.

Forul european a amanat aceasta decizie pentru ca Ucraina nu avea inca infrastructura necesara pentru organizarea partidelor.

Presedintele UEFA, Michel Platini, s-a declarat multumit de eforturile depuse de autoritatile din Ucraina, dar a adaugat ca acestea mai au de muncit pentru ca totul sa fie pregatit la timp.

Campionatul European din 2012 este organizat de Ucraina alaturi Polonia, unde au fost deja confirmate ca gazde orasele Poznan, Wroclaw, Varsovia si Gdansk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.