Antrenorul lui FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat ca jucatorii sai trebuie sa arate ca niste adevarati luptatori in meciul cu Timisoara, care sa dea totul pe teren pentru a obtine victoria, in ultima partida din turul campionatului.

"Stim ca ne astepta un meci dificil, impotriva unui adversar bun, o echipa bine organizata din punct de vedere defensiv, pe care cu greu o destabilizezi. Jucam pe teren propriu si ne dorim enorm de mult sa castigam. Sper ca fanii sa vina cat mai multi pe stadion si sa ne poarte spre victorie. Echipa care va fi mai conectata la miza jocului va avea castig de cauza. Astept multa determinare din partea baietilor, iar ei trebuie sa se gandeasca doar la obtinerea celor 3 puncte. Vreau 11 luptatori, care sa se sacrifice pentru echipa si sa obtina victoria cu Timisoara", a spus Moldovan, potrivit NewsIn.

Tehnicianul se confrunta cu probleme pentru postul de portar, dupa ce Dani Coman a suferit o interventie chirurgicala si va reveni abia din retur: "Jucatorii care au revenit dupa gripa nu sunt la parametrii maximi. In momentul de fata nu am portari, pentru ca Dani Coman s-a operat de menisc, iar Minca si Kajcsa sunt raciti. Trebuie sa-i recuperam pe cei doi portari pana la ora meciului".

Meciul FC Brasov - FC Timisoara, contand pentru etapa a 17-a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.