Pivotul leton Kaspars Kambala a aflat cu 5 minute inainte de startul unui meci ca fetita lui, in varsta de doar 5 luni, a decedat, dar cu toate acestea a intrat pe teren si a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, informeaza cotidianul Marca.

"Kaspars Kambala, care in cariera a trecut si pe la formatia Real Madrid, a dat o lectie autentica de profesionalism pentru echipa sa, Enisey Krasnoyarsk, dar si pentru toti ceilalti, atunci cand a intrat intr-un meci din Eurochallenge, desi tocmai aflase ca i-a murit fetita", noteaza sursa citata.

Enisey Krasnoyarsk a jucat in Eurochallenge cu Belgacom, iar pivotul nu a vrut sa isi lase colegii la greu si a intrat pe teren, reusind sa inscrie 19 puncte. Echipa sa a castigat, iar acesta ar fi trebuit sa fie cadoul perfect pentru leton, care in cateva zile va implini 31 de ani, relateaza NewsIn.

La finalul jocului, Kambala a izbucnit in plans si imediat a plecat in Letonia, pentru a fi alaturi de familia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.