Portarul Cristian Munteanu a fost exclus din lotul echipei Astra Ploiesti, conducerea clubului prahovean considerand ca, dupa meciul cu Dinamo, i-a adus acuzatii mincinoase tehnicianului Nicolo Napoli, informeaza site-ul oficial al formatiei prahovene.

Oficialii echipei spun ca totul a inceput in momentul in care Nicolo Napoli a hotarat sa-l titularizeze pe Bogdan Miron in meciul cu Dinamo, desi portarul s-a confruntat in ultimul timp cu dureri lombare. In dimineata meciului, staff-ul medical si-a dat acordul ca Miron sa poata evolua impotriva echipei din Stefan cel Mare, fapt ce l-a enervat pe Cristian Munteanu, care a si facut scandal in vestiar, relateaza NewsIn.

Venit la inceputul sezonului de la Dinamo, Cristian Munteanu a evoluat titular in 10 partide in acest tur de campionat, timp in care a primit 4 cartonase galbene. In doua meciuri a fost rezerva, iar in alte 4 nu a fost inclus in lot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.