Fosta inotatoare Patricia Amorim a devenit prima femeie presedinta celui mai popular club de fotbal din Brzailia, Flamengo.
Amorim, de 40 de ani, fosta inotatoare, a obtinut 792 de voturi din totalul de 2, 342 de voturi care au fost acordate luni, in cadrul unui scrutin organizat la clubul de fotbal din Rio de Janeiro.

"Am suferit mari prejudicii din cauza faptului ca sunt femeie si pentru ca am practicat un sport olimpic", a declarat fosta detinatoare de recorduri olimpice, care si-a celebrat victoria sarind in bazinul de inot al clubului, potrivit site-ului www.earthtimes.org.

Clubul de fotbal Flamengo are peste 30 de milioane de fani in intreaga Brazilie, o tara indragostita de „sportul rege”. Patricia Amorim a castigat alegerile in fata actualului vice-presedinte al clubului, Delair Dumbrosck, a carui candidatura a fost sponsorizata in zadar de catre omul de afaceri Marcio Braga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.