Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, a declarat, luni, dupa meciul pierdut in fata Stelei, scor 1-2, ca el este principalul responsabil pentru rezultatul final, deoarece a irosit foarte multe sanse mari de gol, transmite NewsIn.

"Eu sunt principalul responsabil pentru infrangere, am avut 5-6 ocazii clare, pe care le-am ratat. Mi-a iesit totul, dar nu a intrat mingea in poarta. Imi cer scuze pentru ratari, poate data viitoare va fi mai bine. Aceasta infrangere este foarte dureroasa si nu stim ce sa mai facem, parca suntem blestemati in meciurile cu Steaua. Steaua a jucat 5 minute la inceput si 5 minute la final, a avut doua ocazii si ne-a dat doua goluri, iar noi am jucat tot meciul si am dat doar un gol, desi am avut 10 ocazii", a spus Costea, potrivit NewsIn.

Acesta s-a referit si la antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe: "Ce vina are Neagoe ca am ratat eu sase ocazii de gol azi? Ce vina are el ca noi ne-am creat 10 ocazii de gol, dar le-am ratat?",

Marcatorul golului victoriei Stelei, Janos Szekely, a declarat ca asteapta ca pana la finalul anului jucatorii sa isi primeasca restantele financiare, contrazicandu-l pe presedintele Valeriu Argaseala, care anuntase dupa meci ca toate drepturile financiare sunt la zi: "Este victoria intregii echipe, am marcat a doua oara in prelungiri, dar important este ca am castigat. Poate m-au motivat si criticile, dar eu am incercat sa imi fac treaba cat mai bine. Speram sa avem un Mos Craciun darnic, sa primim restantele, dar mai importante decat banii sunt victoria de azi si sper cea din meciul cu International Curtea de Arges. Ar fi bine pentru moralul nostru sa fim campioana de toamna, dar cel mai bine ar fi sa fim campioni la sfarsit".

Portarul ros-albastrilor, Robinson Zapata, a spus : "Sper sa pot sa imi fac treaba cat mai bine si in meciurile viitoare. A fost un meci deschis, foarte frumos, dar noi am facut ce trebuie si am luat cele 3 puncte. Si noi am luat gol in ultimul minut, acum s-a intors roata".

Mijlocasul Mihaita Plesan, care a pasat decisiv la golul victoriei, a afirmat la finalul meciului: "Asa se intampla cand iti doresti cu adevarat sa castigi, norocul tine cu cei buni. Nu ne intereseaza sa devenim campioni de toamna, ci de vara".

Steaua a reusit sa se impuna, luni, in deplasare, scor 2-1, in fata Universitatii Craiova, gratie unui gol marcat in prelungiri de Janos Szekely, si ramane neinvinsa de sapte ani in jocurile cu gruparea olteana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.