George Copos, finantatorul principal al echipei de fotbal Rapid Bucuresti, a scris pe blogul sau ca a semnat "un agreement care prevede finalizarea tranzactiei pana la Craciun".
Mai mult, Copos scrie ca "a fost rezolvata problema insolventei SC FC Rapid SA - societatea care administreaza clubul. De asemenea, am rezolvat multe dintre chestiunile financiare cu care se confrunta clubul giulestean. Mai mult decat atat, tot in vederea finalizarii tranzactiei in termenul de timp stabilit, in zilele urmatoare vom efectua o majorare a capitalului social al clubului".

De asemenea, el si-a exprimat dorinta "ca aceasta tranzactie sa fie finalizata cat mai curand, deoarece senzatia de instabilitate pe care in mod firesc ea o genereaza nu este in interesul Rapidului, mai ales acum, cand clubul se afla pe o pozitie foarte buna in clasament".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.