Internationalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a castigat-o in fata Almeriei, scor 4-2, ca regreta gestul care a dus la eliminarea sa si le-a cerut scuze fanilor inclusiv pentru penalty-ul ratat.

"Sunt un om, am si eu unele defecte si se intampla sa mai gresesc. Totusi, sunt profesionist si nu imi place sa ratez sau sa pierd. Am fost trist pentru ca nu am transformat acea lovitura de la 11 metri si, din acest motiv, nici nu m-am bucurat la golul pe care l-am marcat ulterior. Am fost eliminat deoarece am reactionat instinctiv. Pe aceasta cale, vreau sa imi cer scuze suporterilor si colegilor", a spus fotbalistul lusitan in varsta de 25 de ani, informeaza AS, conform NewsIn.

Ronaldo primit cartonasul rosu in minutul 89 al intalnirii cu Almeria, dupa ce a lovit intentionat, cu piciorul, un adversar care initial i-a aplicat o lovitura de cot in figura.

Real Madrid a castigat, sambata, pe teren propriu, scor 4-2, partida cu Almeria, contand pentru etapa a 13-a din Primera Division. Pentru formatia antrenata de Manuel Pellegrini au marcat Serfio Ramos (31), Higuaín (73), Benzema (82) si Cristiano Ronaldo (84), in timp ce pentru oaspetii, care la un moment dat au condus cu 2-1, au inscris Soriano (58) si Uche (62).

Tot sambata, in etapa a 13-a din campionatul Spaniei, s-au mai inregistrat urmatoarele rezultate:

  • Deportivo la Coruna - FC Barcelona 1-3 (Adrian 39 / Messi 27, 80, Ibrahimovici 88)
  • Xerez - Atletico Madrid 0-2 (Aguero 28, Forlan 66)
  • FC Sevilla - Real Valladolid 1-1 (Luis Fabiano 45-penalty, Manucho 33).

Clasament:
1. FC Barcelona 36p (14j)
2. Real 31p
3. FC Sevilla 27p.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.