Directorul general Luciano Moggi a recunoscut ca romanul a fost transferul lui 2005 la Juventus, confirmind si ieri ca nu se pune problema cedarii lui

Adi Mutu a primit ieri o veste buna de la Luciano Moggi. Chiar in preziua reunirii lotului campioanei, directorul general juventin l-a asigurat ca ramine la ordinele antrenorului Fabio Capello si-n sezonul viitor, in cadrul interviului aparut in "La Gazzetta dello Sport".

Intrebat de reporterul Fabio Licari despre proximele achizitii planuite de "bianconeri" in acest mercato, eminenta cenusie torineza, care a implinit ieri 68 de ani, i-a raspuns in stilu-i inconfundabil: "In proportie de 90 la suta campania este incheiata. Pentru ca ne-am miscat inaintea tuturor, ca de obicei. Exemplificind, cu Mutu am dat lovitura anului transferindu-l in iarna gratis. Romanul e un fotbalist mare. Joaca al doilea virf, dar poate fi folosit in spatele celor doi atacanti". Moggi a tinut sa lamureasca situatia lui Cassano: "Este valoros, insa nu ne trebuie. Roma l-a adus cu 30 de milioane de euro, noi am oferi cel mult 18. Si apoi Mutu are doar un an mai mult". Cit e adevar si cit minciuna? "Jumatate-jumatate", asigura Moggi.

ANGLIA / EXAGERARI

Au luat-o razna

Ce nu fac tabloidele din Insula ca sa-si vinda marfa. In editia sa duminicala, "Daily Star" a anuntat pe coperta ca Barcelona ii va plati lui Ronaldinho un salariu de 300.000 de lire pe saptamina, aproximativ 450.000 de euro. O cifra uluitoare ce ar duce la un cistig anual greu de imaginat in contextul actual al fotbalului, 23,4 milioane de euro. Presa catalana a anuntat ieri ca Barcelona si Ronaldinho s-au pus de acord pentru un contract pina in 2014 care prevede un salariu brut de 7,7 milioane de euro plus bonusuri, de asemenea impozabile, ce pot urca pina la alte 5 milioane.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.