Dupa ce a ratat transferul lui Karambeu, Poli Timisoara a achizitionat tot ce era mai bun in tara, un venezuelan, si negociaza cu italianul Nicola Amoruso.

Politehnica Timisoara a revenit din turneul austriac, anuntind ca va lupta cu marile cluburi bucurestene pentru cistigarea editiei viitoare a Diviziei A. Viorel Moldovan, care vineri a implinit 33 de ani, a declarat: "Poli are un lot care devine din ce in ce mai valoros si sper sa rezolvam cit mai repede relatiile de joc si sa atacam locurile fruntase. S-au facut transferuri importante si era nevoie ca ele sa fie realizate pentru a emite pretentii la ceea ce ne-am propus", a spus Moldovan.

Intr-adevar, Timisoara a reusit sa il aduca pe golgheterul de anul trecut, Gigel Bucur, sa il pastreze pe Moldovan, plus cei mai buni doi jucatori ramasi la FC National, Olah si McKain. Lor li s-a alaturat Ricardo Paez, fiul selectionerului Venezuelei, care a semnat simbata pe doua sezoane cu echipa lui Olaroiu. In virsta de 26 de ani, Paez a jucat, in sezonul precedent, la echipa columbiana Deportivo Pereira.

El a mai evoluat la Standard Liege (Belgia), Boca Juniors (Argentina) si America Cali (Columbia). "Poli Timisoara este o echipa buna, speram sa fie foarte buna in acest an, sa cistige campionatul si sa ajunga in Europa, acolo unde vreau sa fiu si eu. Nu vad nici un motiv pentru care nu ar putea face aceste lucruri".

La Timisoara ar putea sa ajunga si fostul jucator al lui Juventus Torino, atacantul Nicola Amoruso, care a marcat sezonul trecut cinci goluri pentru Messina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.