Patronul Astrei Ploiesti, Ioan Niculae, a declarat, miercuri, ca evolutia lui Gheorghe Rohat in meciul cu Otelul l-a dezamagit total si acesta a fost ultimul sau joc in tricoul alb-negru, iar pe lista de concedieri se mai afla Paulinho si Mihalache.

"Va asigur ca a fost ultimul meci la Astra pentru Rohat, iar Paulinho si Mihalache mai au doua etape. In iarna trag linie si va asigur ca aceasta echipa va fi condusa doar de cel care da banii si nu de altii care au fost inainte. Am cerut un raport scris despre evolutia fiecaruia dintre jucatori. Acesta imi va fi predat astazi, cand voi cunoaste mai multe despre ce am de facut", a declarat Niculae pentru NewsIn.

Astra Ploiesti a fost invinsa, marti, scor 3-2, in deplasare, de Otelul Galati, dupa un gol primit in minutele de prelungire pe fondul unei erori a defensivei. De altfel, antrenorul Nicolo Napoli a acuzat la finalul jocului evolutia foarte slaba a intregii aparari.

Capitanul Gheorghe Rohat (34 de ani) a fost integralist in toate cele 15 meciuri disputate de Astra Ploiesti in acest tur de campionat, la fel ca fundasul dreapta Marius Mihalache (26 de ani). De asemenea, portughezul Paulinho a fost jucator de baza in formatia prahoveana, bifand 11 meciuri si avand un gol marcat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.