Suporterii echipei Steaua au realizat un site in care protesteaza fata de Gigi Becali, solicitind indepartarea acestuia din Ghencea. Este ultima problema a patronului stelist, care este anchetat de Parchet in mai multe dosare.

Incoltit de procurori in mai multe anchete, cautat de Fisc pentru datorii de peste zece milioane de dolari, neonorate la bugetul de stat, Gigi Becali si-a gasit un dusman si in suporterii echipei Steaua. Acestia au realizat un site, www.afaradinghencea.ro, in care inventariaza toate erorile si declaratiile contradictorii ale patronului stelist, solicitind in final indepartarea acestuia.

"Noi, suporterii celei mai titrate si mai iubite echipe din Romania, Steaua Bucuresti, profund dezamagiti si dezgustati de atmosfera din jurul echipei noastre favorite, initiem acest protest fata de cel care momentan conduce clubul nostru!", sustin suporterii din Ghencea motivind ca acesta este necesar pentru a atrage atentia asupra "modului violent, dictatorial si iresponsabil in care este condusa Steaua".

"Steaua, instrument electoral"

Fanii ii reproseaza lui Gigi Becali ca s-a folosit si se foloseste de clubul de fotbal pentru a cistiga imagine, transformind Steaua in instrument electoral "pentru un partid de buzunar". "Indemnurile de a vota partidul patronului, adresate de la statia de amplificare a stadionului, precum si participarea jucatorilor la un meeting electoral, demonstreaza cit de departe s-a ajuns", mai sustin suporterii.

"Demiterea lui MM"

Acestia critica si modul in care se finanteaza echipa: "Ne-am saturat sa vedem cum banii se dau la Steaua cu punga, ca la nuntile de mahala si de prost gust, si cum se eludeaza spiritul legii prin donatii imorale". Nu este uitat nici incidentul de la meciul cu CFR Cluj, cind presedintele executiv Mihai Stoica a lovit un suporter cu pumnul, amintindu-se si alte cazuri in care fanii au fost agresati fizic de garzile de corp ale lui Gigi Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.