Steaua s-a impus ieri cu scorul de 2-1, pe teren propriu, in fata celor de la FC Vaslui, reusind sa intrerupa seria de opt succese a formatiei pregatite de Marius Lacatus. Becali spune ca Steaua va lua Campionatul

Antrenorul FC VasluI a declarat ieri, dupa esecul cu Steaua, ca era de asteptat ca elevii sai sa obtina un rezultat negativ dupa seria de opt victorii, fiind de parere acestia nu au rezistat la presiunea pusa de ros-albastri pe tot parcursul meciului.

"Imi pare rau ca am pierdut un punct pe final, desi jocul a fost echilibrat. Steaua a avut initiativa, insa daca la 1-0 am fi fructificat ocaziile avute, atunci rezultatul era altfel. Sunt afectat dupa infrangerea cu Steaua, puteam lua macar un punct. Trebuie sa invatam din greselile comise, iar acum avem nevoie de maximum de puncte in ultimele doua meciuri din tur. Am primit golul din ultimul minut pe fondul unei neatentii, asta e, mergem inainte", a spus Lacatus.

Fosta glorie a Stelei considera ca echipa sa nu a reusit sa se impuna si din cauza presiunii din Ghencea. "Am mai spus ca nicio echipa romaneasca nu e favorita in Ghencea. Steaua joaca bine pe spatii mari, are viteza pe benzi. Noi am vrut sa comprimam jocul, dar trebuia sa punem de mai multe ori poarta adversarului in pericol. Oricum, consider ca Steaua e cel mai puternic adversar pe care l-am intalnit pana acum. Din cauza presiunii si a atmosferei, unii dintre jucatorii nostri nu au jucat la nivelul la care s-au ridicat pana acum, dar pana la urma trebuia sa vina si o infrangere", a mai precizat Lacatus, adaugand faptul ca le multumeste fanilor gazda pentru modul in care l-au primit.

  • Becali: "S-a vazut clar diferenta de valoare si clasa, Vasluiul a ajuns doar de doua ori la poarta"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la randul sau ca succesul cu FC Vaslui este una dintre marile sale bucurii din ultima vreme, adaugand ca echipa lui Mihai Stoichita a demonstrat ca este cu mult peste adversar, la toate capitolele.

"Sunt foarte fericit, nu am mai fost de multa vreme asa fericit la fotbal. S-a vazut o diferenta clara de valoare si clasa. M-am convins si de Vaslui, nu e o echipa de neinvins, asa cum spunea lumea. A ajuns de numai doua sau trei ori la poarta. Steaua va lua campionatul", a spus Becali, care a fost aplaudat la plecarea de pe stadion de aproximativ 100 de fani.

Finantatorul formatiei din Ghencea l-a laudat pe Janos Szekely, autorul golului victoriei din prelungirile partidei. "Szekely va ramane toata viata lui la Steaua, nu il voi mai critica in viata mea. Am crezut pana in ultimul moment ca vom castiga", a adaugat acesta.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a parasit stadionul atunci cand cele doua combatante erau la egalitate, dar s-a declarat dezamagit de joc. "Nu mi-a placut deloc meciul, a fost doar o partida darza", a afirmat oficialul, adaugand ca fanii gresesc atunci cand ii cer demisia lui Stoichita: "Se pripesc in acest caz, cred ca ar trebui sa spuna mersi pentru ca Stoichita obtine rezultate atat de bune cu echipa pe care o are".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.