Antrenorul lui Sahtior Donetk, dorit de Grigori Surkis pe banca nationalei Ucrainei, a declarat, sambata, ca nu a fost contactat de nimeni in acest sens si ca ii este greu sa comenteze dorinta unei persoane, informeaza site-ul clubului ucrainean.
"Nu vreau sa comentez acest lucru, atat timp cat pe mine nu m-a contactat nimeni in acest sens. Imi e greu sa comentez dorinta unei persoane, chiar si in conditiile in care aceasta este presedintele Federatiei Ucrainene de Fotbal. Mai ales ca acest lucru nu depinde doar de el. Asa cum a spus, el doar ma poate propune la Congresul Federatiei, deci este nevoie si de o aprobare", a spus Lucescu, citat de NewsIn.

Presedintele Federatiei Ucrainene de Fotbal, Grigori Surkis, a declarat, vineri, ca il doreste pe Mircea Lucescu in functia de selectioner al Ucrainei si va discuta cu patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, despre posibilitatea ca antrenorul roman sa se ocupe in paralel de cele doua echipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.