Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat intr-un interviu ca pentru el ar reprezenta o onoare sa-i fie propusa functia de selectioner al echipei nationale a Scotiei, in locul lui George Burley, informeaza editia online a BBC.

"Daca m-ar intreba cineva daca sunt interesat, as vorbi cu ei, deoarece este onorant postul de selectioner al oricarei echipe nationale. Mai intai trebuie sa ma sune, deoarece nu sunt genul de persoana care sa se duca si sa spuna 'vreau postul acesta'", a afirmat Dan Petrescu intr-un interviu pentru BBC Radio Scotland, relateaza NewsIn.

Tehnicianul roman a precizat ca ar fi dispus sa negocieze preluarea nationalei Scotiei pentru preliminariile Campionatului European, care vor incepe in luna septembrie. "Daca cineva m-ar vrea cu adevarat, eu sunt disponibil sa negociez pentru ca este foarte important rolul de selectioner al unei reprezentative precum cea a Scotiei", a mai spus Dan Petrescu.

Antrenorul lui Hearts, Csaba Laszlo, care este nascut in Romania, afirmase saptamana trecuta ca vrea sa negocieze cu Federatia Scotiana de Fotbal daca oficialii clubului ii permit acest lucru.

Fostul selectioner al Scotiei, George Burley, a condus echipa din ianuarie 2008 pana in luna noiembrie a acestui an, ratand calificarea la Campionatul Mondial din 2010. Presa scotiana scrie ca principalul favorit pentru postul de selectioner este antrenorul lui Dundee, Craig Levein.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.