Vicepresedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat agentiei NewsIn, ca jucatorii care au petrecut in aceasta saptamana la ziua de nastere a lui Gabriel Torje peste ora din Regulamenul de Ordine Interioara, vor plati, deoarece prin gestul lor au afectat imaginea clubului din Stefan cel Mare.

Turcu spune ca jucatorii care au petrecut vor plati, deoarece au patat imaginea clubului

"Daca s-a intamplat ceea ce s-a scris, e rusinos, au patat imaginea clubului. Toti din conducere au purtat discutii cu jucatorii, le-am atras atentia mereu ca trebuie sa fie mai precauti cu viata lor. Daca se demonstreaza ca acei jucatori au gresit, vor plati. Sunt bulversat si eu, nu vreau nici sa-i acopar, dar nici sa-i acuz foarte rau. Totusi, la cati bani castiga, locul din clasament este rusinos. Trebuie ca pe acest final de tur sa nu mai piarda, pentru ca nu cred ca vor sa faca sarbatorile cu buzunarele goale", a spus Turcu.

Actionarul dinamovist a mai afirmat ca directorul Cornel Dinu va analiza foarte bine situatia la finalul turului si este singurul care va lua deciziile capitale in privinta viitoarei componente a lotului: "Cand l-am numit pe Cornel Dinu la conducerea echipei am vrut sa facem ordine la echipa, sa ia si decizii, sa aiba si responsabilitati. Nimeni nu ii poate contesta valoarea. In iarna, dupa o evaluare foarte atenta a tot ceea ce s-a intamplat in acest campionat, domnul Dinu va lua deciziile care se impun. El este singurul care va lua deciziile capitale in privinta lotului si am mare incredere ca vor fi unele bune".

Oficialul a vorbit si despre cei doi jucatori incriminati, Gabriel Tamas si Ousmane N'Doye: "Nimeni nu poate spune ca Tamas nu are talent si ca nu e fotbalist. La fel si N'Doye, un fotbalist foarte bun, insa pe ei nu ii ajuta nici rezultatele, pentru ca daca aveau rezultate, erau cei mai buni. Mai devreme sau mai tarziu jucatorilor li se va termina viata sportiva si trebuie sa invete sa fie mai cumpatati".

Vasile Turcu a facut si o comparatie intre situatia de la Unirea Urziceni si cea din Stefan cel Mare, si l-a laudat in acest sens pe Dan Petrescu pentru performantele obtinute la gruparea ialomiteana: "Nu se poate face ceea ce s-a intamplat la Urziceni. Ceea ce a reusit Dan Petrescu acolo nu se mai face in 100 de ani in Romania. I-a izolat acolo, pe camp, ca in acea zona nu au niciun fel de tentatii, si a facut disciplina cu ei. Totusi, nu se poate nici asa, sa ii tii pe jucatori in lanturi".

Mai multi jucatori ai lui Dinamo au fost prezenti marti seara la ziua de nastere a lui Torje, dar Tamas si N'Doye au petrecut mult peste ora stabilita in ROI. Pentru fapta lor, cei doi vor suporta deciziile conducerii clubului, in regulament fiind prevazuta o amenda de 5.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.