Comisia de Disciplina a LPF a hotarat ca formatia FC Timisoara sa primeasca o penalitate sportiva de 20.000 de lei, dupa ce la meciul cu Dinamo, scor 2-0, fanii banateni au creat mai multe incidente in tribune, decizia fiind irevocabila, informeaza site-ul LPF.

Membrii comisiei au mai decis sa sanctioneze formatia FC Vaslui cu o amenda de 2.000 de lei, pentru ca la partida cu CFR Cluj, scor 2-0, publicul prezent pe stadion a fost incitat prin statia de amplificare, lucru interzis de regulament, relateaza NewsIn.

Comisia de Disciplina a ratificat si decizia clubului Astra Ploiesti in cazul lui Dusan Dokic, jucatorului fiindui micsorat salariul cu 25%. De asemenea, s-a mai hotarat ca magazinerul Rapidului, Cornel Mateias, si delegatul echipei Pandurii, Ion Tambu, sa primeasca un avertisment, pentru ca au fost eliminati la ultimele partide din Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.