Fundasul roman Cristian Chivu a fost criticat de presa italiana dupa partida pierduta cu FC Barcelona, scor 0-2, din Liga Campionilor, el fiind considerat unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren.

"Dani Alves l-a mancat de viu pe roman. Brazilianul a putut fi oprit doar prin fault, una dintre interventii fiind si sanctionata cu cartonas galben. Chivu ar mai fi putut sa il prinda intr-un fel pe Alves: sa se suie pe un scuter. A fost prea slab pentru acest meci", a notat publicatia Sportvai, citata de NewsIn.

La Repubblica l-a notat pe roman cu nota 5, mai slabi decat el fiind considerati doar Thiago Motta si Cambiasso, care au primit 4,5. Sursa citata mentioneaza ca Andres Iniesta a mers mult inspre centrul terenului si nu i-a facut probleme lui Chivu, dar Dani Alves a fost un cosmar pentru internationalul roman.

Site-ul Tuttomercatoweb l-a notat pe Chivu cu nota 4 si a spus despre el ca a fost foarte dezorientat in partida cu FC Barcelona si si-a pus de multe ori colegii in dificultate: "Chivu i-a obligat pe ceilalti jucatori sa faca o munca dubla pentru a repara amneziile sale. Mai mult, romanul a comis si un fault de cartonas galben si va absenta in ultima partida din Liga Campionilor, cu Rubin Kazan".

Internazionale Milano, la care romanul Cristian Chivu a fost integralist, a fost invinsa in deplasare, de FC Barcelona, scor 2-0, intr-o partida din etapa a 5-a a Grupei F a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.