Cotidianul iberic Marca a scris ca FC Sevilla a facut un joc slab impotriva Unirii Urziceni in Liga Campionilor, si din aceasta cauza elevii lui Manolo Jimenez au fost invinsi de gruparea ialomiteana, scor 1-0 in Grupa G.

"FC Sevilla nu a reusit sa ia in Romania punctul de care avea nevoie pentru a termina grupa pe primul loc indiferent de alte rezultate. Elevii lui Jimenez au cazut dupa un autogol al lui Dragutinovic, care a marcat desi nu era talonat de nimeni. Sevilla a trimis doua baloane in bara in prima repriza, dar in partea secunda Unirea a avut cele mai mari ocazii", a notat ziarul spaniol, potrivit NewsIn.

Cotidianul AS a titrat: "Dragutinovic a fost antierou din greseala", apoi a continuat: "Sevilla a fost invinsa pentru prima data in grupele Ligii Campionilor si nici nu si-a asigurat primul loc in grupa. Dan Petrescu a rasuflat usurat cand a vazut ca Luis Fabiano, 'cel mai bun atacant din lume', a inceput meciul pe banca. Kanoute si Negredo erau si ei la fel de buni, dar isi amintea de meciul tur. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant, dar Unirea a luptat si a avut capacitatea de a suferi. A avut o defensiva de fier".

Acelasi ziar l-a desemnat pe antrenorul Unirii, Dan Petrescu, "Vedeta meciului", pentru ca a reusit sa capaciteze echipe si sa o faca sa se exprime la posibilitatile sale maxime. Ricardo Villana a fost ales de iberici "Durul partidei", in timp ce Perotti a fost desemnat "Lordul meciului". Ultimul care a primit un titlu din partea ziaristilor de la AS a fost Ivica Dragutinovic, insa el a fost numit "Trompeta jocului".

El Mundo a notat ca FC Sevilla s-a impiedicat surprinzator de "mica, dar ambitioasa echipa romana", de la care a primit "o palma a mandriei".

"David l-a invins din nou pe Goliat. Sevilla a fost anulata de necunoscuta Unirea, intr-o atmosfera inghetata. Spaniolii au controlat prima repriza, dar pe finalul acesteia Dragutinovic a devenit cel mai bun numar 9 pe care l-a avut Unirea si a marcat in propria poarta. Incredibil! Tragedia s-a confirmat pe masura ce timpul se scurgea, iar egalarea nu a mai venit".

Site-ul UEFA remarca faptul ca jucatorii Unirii Urziceni nu s-au bucurat foarte mult dupa victoria in fata spaniolilor de la FC Sevilla, asta si pentru ca "sunt aproape de un rezultat istoric", iar acest lucru depinde de un rezultat bun cu VfB Stuttgart in ultima partida a grupei.

Unirea Urziceni a reusit sa invinga formatia spaniola FC Sevilla, scor 1-0, in etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor. In celalalt meci din grupa, VfB Stuttgart s-a impus in deplasarea de la Rangers, scor 2-0.

Dupa ce si-a asigurat deja pozitia a treia, care o califica in 16-imile Ligii Europa, Unirea Urziceni mai are nevoie de un singur punct in deplasarea de la Stuttgart, din ultima etapa, programata pe 9 decembrie, pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor, in premiera pentru o echipa din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.