Desi bilantul la Vaslui este de opt victorii din opt meciuri, Lacatus vrea inca trei succese, in ultimele etape, prima ocazie fiind chiar meciul cu Steaua, acesta plecand de la echipa in primavara.

"Vrem cele trei puncte din Ghencea. Jucatorii sunt cei care au dus echipa pe primul loc al campionatului si tot ei trebuie sa o mentina acolo in frunte. De cate ori am venit in Ghncea cu echipele pe care le-am antrenat am obtinut rezultate pozitive. Sper sa fie asa si acum, sper sa iasa un specatcol fotbalistic frumos, doar se intalnesc in Ghencea doua dintre cele ai bune echipe din Liga I", a declarat Lacatus intr-un interviu pentru Adevarul.

Desi se bucura de succes cu noua echipa antrenata, Lacatus regreta faptul ca nu a luat titlul si cu Steaua. "Steaua va ramane tot timpul in sufletul meu, orice s-ar intampla", a adaugat acesta.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.